Окръжен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пенка Братанова

...
Окръжен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пенка Братанова
Коментари Харесай

 Oсъдиха  на  15 години затвор двама братя-рецидивисти , нападнали и ограбили дупничанин  

Окръжен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Пенка Братанова осъжда Славчо М., на „ отнемане от независимост “ за период от 8 години и неговия брат Сашо М., на „ отнемане от независимост “ за период от 7 години, и двамата подсъдими за обир, в изискванията на рисков рецидив. Съдът дефинира първичен „ непоколебим “ режим за изтърпяване на наказванията.
Окръжен съд – Кюстендил признава Славчо М. и Сашо М. за отговорни в това, че на 22. 11. 2020 година в гр. Дупница, в региона на ПГ по облекло, в съучастничество като съизвършители са лишили непознати движими движимости на обща стойност 890 лева, от владението на И. Б. от гр. Дупница, с желание незаконно да ги присвоят, като са използвали мощ, и действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив. Двамата подсъдими са неведнъж осъждани.

Съдът осъжда подсъдимите да платят на правоприемниците на умрелия цивилен просител - неговите законни наследници, сумата от 890. 00 лева, представляваща обезщетение за имуществени вреди вследствие на закононарушението, ведно със законната рента, считано от датата на действието 22. 11. 2020 година до окончателното погашение на сумите.
Присъдата може да се стачкува и апелира пред САС в 15- дневен период, считано от през днешния ден.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР