Около два месеца мислих дали да стана кандидат за президент,

...
Около два месеца мислих дали да стана кандидат за президент,
Коментари Харесай

Кандидат президент с потресаващи послания! Ето ги

Около два месеца мислих дали да стана претендент за президент, само че най-после взех решение да ме предлагат. Бях основател на Национална движение „Симеон Втори" преди години и бях при тях до края им. Но по-късно не съм се занимавал с политика.

Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия претендентът за президент Желю Желев.

Аз съм правист и имам взор, а мисля, че и като народен представител бих се справил, само че реших, че президента е по-добрия вид все още за мен. Кампанията ми е ориентирана към хората. Искам да бъда президент освен на страната, само че и на хората, разяснява той.

Мисля, че като президент мога да бъда потребен, без значение, че президентските пълномощия са ограничавания. Например зеления документ не е потребен. Той лимитира хората.

Това е една еманация на предходната година, когато Ананиев, някогашния здравен министър, ни караше да вадим едни документи и задръстваше входовете на градовете, уточни той.

Каква е гаранцията, че тази ваксина е здравословна за хората. А ти получаваш свободата си против нея, уточни той.

Аз не съм лекар, само че хората би трябвало да се лекуват. а имунизацията не лекува. Хората би трябвало да се лекуват по този начин, както се лекуват болните от грип - с лекове, с хапчета, изясни той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР