OKINAWA e най-новата жилищна сграда на утвърдената строително-инвестиционна компания ТАСКОВ

...
OKINAWA e най-новата жилищна сграда на утвърдената строително-инвестиционна компания ТАСКОВ
Коментари Харесай

Boutique Residence – OKINAWA: Здравословна жилищна среда и лукс в първата HEALTHY BUILDING сграда в България

OKINAWA e най-новата жилищна постройка на одобрената строително-инвестиционна компания " ТАСКОВ & СТОЯНОВ " от елитната линия Boutique Residence. Наречена на едноименния японски Остров на дълголетниците, OKINAWA е първата и може би единствена към този момент жилищна постройка в страната, проектирана с фокус върху здравето и хармоничния метод живот на своите бъдещи жители. Чрез потребление на екологични строителни материали, авангардни софтуерни решения и съоръжение се реализират удобен микроклимат вкъщи и непрекъсната отбрана на човешкото здраве във всеки аспект - физически, прочувствен и психически. Сградата ще бъде сертифицирана и по интернационалните стандарти EDGE (за енергийна ефективност) и WELL (за удобна среда на живот). Локация: бул. " Симеоновско шосе ", до търговски център " Фантастико " ; РЗП: 16 519 кв.м; Брой и вид жилища: 93 жилището, едностайни (студио), двустайни и тристайни; Паркиране: подземни паркоместа; Срок на строителството: август 2022 - август 2025 година
По плана са работили екипи на две водещи архитектурни бюра под управлението на арх. Чавдар Велев (Vecomplex) и арх. Крум Сергеев (Studio Creative).

Общата повърхност на постройката (надземно и подземно) е 16 519 кв.м. Сградата е със смесена функционалност и се състои от жилищна част с 93 жилището в 2 входа и обособена офисна секция на 9 етажа със личен вход. На партерното равнище на постройка са проектирани 5 магазина с витрини към улицата. Комплексът разполага с 3 подземни равнища, на които са ситуирани паркоместа и хранилища (мазета). Околосградното пространство е с повърхност 1311 кв.м и е решено с богато озеленяване под формата на същинска японска градина, алеи за разходка с пейки и детска площадка.
Реклама
Строителството започва през август 2022 и се възнамерява да приключи за 36 месеца. В постройката се оферират за продажба разнообразни типове жилища - едностайни (студио), двустайни и тристайни, всеки със личен склад (мазе). Има опция за сливане на прилежащи парцели в по-голямо жилище. Купувачите могат да придобият и паркомясто в подземния гараж на постройката.

Цените в началния стадий на строителството са най-изгодни и варират от 1400 до 1700 евро/кв.м с включен Данък добавена стойност. Предлагат се гъвкави схеми за покупка на парцели в постройката - с няколко проекта за разсрочено заплащане, съгласно опциите на клиента. С помощта на кредитния съветник SUPER CREDIT са създадени и разнообразни варианти за покупка с банков ипотечен заем, който се отпуска още по време на строителството.

Boutique Residence - OKINAWA има основно местонахождение в столичния град - директно до напълно актуализирания търговски център " Фантастико " на бул. " Симеоновско шосе ". Бъдещата жилищна постройка е разположена на втора линия от огромния бул., което допуска повече успокоение, само че в същото време подсигурява бърз и елементарен достъп до огромната пътна артерия, а посредством нея и до всички съществени точки на София. В съседство се намират спирки на градския превоз, както и бъдеща метростанция на 3 мин. пешеходно разстояние.

Инвеститорите от " ТАСКОВ & СТОЯНОВ " залагат на напредничав архитектурен жанр с потребление на най-голям клас материали от водещи международни производители, огромна част от които са екологични и постигащи стабилно строителство с дълъг експлоатационен период, лесна поддръжка и минимални разноски на сила:
Реклама
• Високотехнологична вентилируема фасада с окачени керамични плочи на водещия италиански производител LAMINAM
• Влагорегулиращи стени с естествени " дишащи " варови мазилки KLIMAWHITE • Филтрираща система CINTROPUR за филтриране на питейната вода • Шумоизолирани " двойни зидове - сандвич " от тухлени блокове WIENERBERGER и минерална вата
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР