Оказва се, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който на

...
Оказва се, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който на
Коментари Харесай

Само Гришо ли? Ето кои родни баровци горят от грабежи

Оказва се, че най-хубавият ни тенисист Григор Димитров, който на 16 април бе зрелищно ограбен от дръзки и въоръжени до зъби тъмнокожи бандити на една от най-оживените улици в Барселона, надалеч не е единственият пострадал известен българин, станал жертва на ширещата се в последно време тежка проведена улична престъпност в Барселона, Рим, Париж, Лондон, а и в други мегаполиси в сърцето на цивилизована Европа.

Само през последните няколко месеца най-малко дузина родни богаташи, измежду които и висаджийската вдовица Мая Илиева,  Георги Семерджиев – Жоро Шопа и футболният бос Стойне Манолов, са ставали цел на улични кражби, осъществени от въоръжени банди в Париж и Барселона.
-->
Преди няколко месеца Мая Илиева останала без скъпоструваща гривна и часовник, откакто била ограбена от трима тъмнокожи мъже. Грабежът бил осъществен на излизане от ресторант в центъра на Париж, в региона към Айфеловата кула. Общата стойност на откраднатите бижута от висаджийската вдовица е най-малко 50 000 евро. Нито тя, нито съпътстващите я другари, не са потърпевши.

Криминалисти от френската столица настояват, че шансът причинителите да бъдат хванати с плячката, са доста дребни.

 Обирджиите в Париж са най-вече африкански бандити, които крадат първокласни часовници, бижута и скъпи дамски и мъжки чанти. Полицията не съумява да се оправи с ширещата се незаконна вълна, ориентирана главно към богаташи.

Стойне Манолов е претърпял случай на 5 април, часове преди великото испанско футболно дерби „ Барселона “ – „ Реал “ (Мадрид). Той е останал без „ Картие “, оценено на 50 000 евро.

Шопа  пък е бил атакуван от мароканци в сърцето на Барселона и ограбен малко, откакто е посетил бутик на „ Картие “, дружно с актуалната си възлюбена Юлия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР