Оказва се, че интернет чиниите на Starlink привличат котките. За

...
Оказва се, че интернет чиниите на Starlink привличат котките. За
Коментари Харесай

Интернет чиниите на Илон Мъск привличат котките

Оказва се, че интернет чиниите на Starlink притеглят котките. За това свидетелстват мнения на консуматори в обществените мрежи.

Припомняме, че Starlink е сателитен интернет, разработван от ръководената от Илон Мъск галактическа компания SpaceX. Целта е услугата да покрива труднодостъпните региони по цялата планета. Самата интернет връзка пък се осъщестява посредством спътници, ситуирани в орбита на Земята.

Наскоро клиент на Starlink показа в Twitter, че е видял най-малко пет котки, сгушени край една от чиниите, осигуряващи достъпа до интернет. Животните явно са желали да се възползват от топлината, която тя създава.

„ Starlink работи отлично, до момента в който котките не схванат, че чинията отделя топлота в студените дни “, написа Арън Тейлър в навечерието на Нова година. Възможно е оборудванията да притеглят и други дребни същества. А един консуматор на Reddit даже стигна до такава степен, че да употребява термични изображения, с цел да дефинира за какво животните могат да се събират към чиниите.

„ Проверявах чинията си с термичен мерник и в действителност наподобява, че цялата е топла “, показа той. „ Така че може да видите разнообразни животни към нея, в случай че е ситуирана на земята “.

Други консуматори показаха опасения, че птиците, кацнали по ръба на съдовете, могат да съставляват проблем за продуктивността. Не е ясно обаче дали „ натрапниците “ в действителност предизвикват спирания на услугата.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР