Оказа се, че в район Красно село“ добре работи само

...
Оказа се, че в район Красно село“ добре работи само
Коментари Харесай

БСП-София иска отговори от кметицата на Красно село

Оказа се, че в регион „ Красно село “ добре работи единствено „ Патронажна грижа “. Вече разбрахме за какво – екипът на кмета Станиславова си е разпределил една трета от парите, планувани за възрастни и хора с увреждания, потърпевши от КОВИД-19. За разлика от всички други звена на районната администрация, които от началото на мандата не работят дейно и бавят преписки, документи и сигнали с месеци. Това сподели общинският консултант Николай Николов, които е и ръководител на районната организация на Българска социалистическа партия в „ Красно село “. През 2019 година той бе претендентът на партията за кмет на региона.

„ Неприемливо е втори ден госпожа Станиславова да не дава съответни отговори дали и какъв брой пари са си раздали тя и подчинената й администрация от средствата за патронажна грижа – както пред Комисията по бюджет и финанси, по този начин и на днешната конференция “, смята Николов.

Според него кметовете са определени от жителите, с цел да работят в техен интерес. „ Нещо повече, длъжни сме да работим за тях! “, безапелационен е общинският консултант.

„ Назначените инспекции от Управляващия орган на ОПРЧР, Агенцията за държавна финансова ревизия и Главната ревизия по труда ще покажат дали са законово издържани дейностите на кмета на регион „ Красно село “, само че сигурно е морално укоримо да се облагодетелстваш във времена на пандемия, на гърба на страдащите и нуждаещите се “, уверен е Николай Николов.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР