Ожених се преди 7 години. Сватбата беше направена по всички

...
Ожених се преди 7 години. Сватбата беше направена по всички
Коментари Харесай

Няма да забравя никога думите, които ми каза сестрата на съпруга ми

Ожених се преди 7 години. Сватбата беше направена по всички обичаи. Много обичах Влади, желаех да стана негова брачна половинка и даже не се опасявах от обстоятелството, че ще би трябвало да напусна родителите си и да се преместя в различен град. Родителите на Влади бяха умряли. Той живееше с по-голямата си сестра.

Когато се оженихме, той беше към този момент на четиридесет години, а сестра му – на четиридесет и пет години. Аз бях единствено на двадесет години, само че огромната разлика във възрастта не ме притесняваше. Бях влюбена. Отначало се разбирахме добре.

Живеехме в къщата на брачна половинка ми и сестра му. Но тя реши да ми покаже коя е домакинята в къщата. Каза, че съм никой в ​​тази къща и би трябвало да одобри този факт.

Не чаках сходно отношение, даже не можех да схвана за какво сестрата на брачна половинка ми се отнася по този начин с мен.

Не обичам да се карам с никого и по тази причина не споделих за този диалог нито на брачна половинка си, нито на майка ми и татко ми.

Съпругът ми искаше да си заставам у дома, а той да изкарва парите за фамилията. Сестра му също не работеше на никое място. Тя не харесваше по какъв начин шетам и сготвям и по тази причина ме караше да дублирам едно и също нещо 100 пъти.

Едва години по-късно осъзнах каква наивна глупачка съм. Съпругът ми се отнасяше със същата грубост към мен.

Когато чашата на търпението ми преля, си потеглих. Оттогава се усещам доста добре.

Родителите ми помогнаха с грижите за сина ми и скоро започнах работа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР