Огромната сватбена индустрия, в която се въртят милиарди за ергенски,

...
Огромната сватбена индустрия, в която се въртят милиарди за ергенски,
Коментари Харесай

България влезе в Топ 10 на дестинациите за евтин меден месец

Огромната сватбена промишленост, в която се въртят милиарди за ергенски, момински празненства, сватби и медени месеци, обръща очи към България. Един от най-популярните пътеводители в света на пътешествията - " Лоунли планет " ( " Самотната планета " ), класира нашата страна измежду 10-те най-хубави места за нискобюджетен меден месец през 2023 година, предава Българска телеграфна агенция.

" България не е най-очевидният избор за меден месец, само че не е скъпа дестинация без значение от сезона ", показва България известният справочник, като я класира на осмо място в класацията в света. 

Столицата София има с какво да заинтересува феновете на градския живот с кипящата си културна сцена, където билет за най-хубавите представления в Софийската опера и балет може да се откри за по-малко от 10 $, означават от " Лоунли планет ". В това има известна подигравка, като се има поради абсурдът с цените на билетите за представленията на Джон Малкович в Народния спектакъл.

" Любителите на слънцето могат да полентяйстват край Черно море: мек пясък, бира за към 2 $ - какво да не му харесаш? ", изброява други наши преимущества изданието.

Почитателите на зимата могат да се насочат към най-изгодните места за каране на ски в Европа: Банско и Боровец имат писти за всички равнища скиори, както и фамилни пансиони, задушевни таверни и (благодарение на евтината бира) прелестни места за отдих след карането на ски, са забелязали създателите на класацията. 

Изданието предлага на читателите си, които желаят да покарат ски на ниска цена и са удовлетворени и от базови уреди, Витоша, която е едвам на 10 км от София. 

На първите три места в класацията за младоженци, които не желаят да харчат доста след огромните разноски към сватбата, са Мароко, Индия и Португалия.  

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР