Огромен скандал избухна около участника в Лига Европа - ФК

...
Огромен скандал избухна около участника в Лига Европа - ФК
Коментари Харесай

Огромен скандал избухна с участник в Лига Европа

Огромен скандал избухна към участника в Лига Европа - ФК Карабах (Азербайджан). Клубът, който има мач от груповата фаза като посетител на Макаби Тел Авив в четвъртък, зове за война и разгласява видеоклипове, които проповядват експанзия. На фрагментите се виждат трупове, бомби и военни дейности.
 Огромен скандал избухна с участник в Лига Европа
От клуба зоват за " Независим Азербайджан " и непрекъснато афишират, че са подготвени да влязат под командване на президента на страната Илхам Алиев. Както е известно, сега се води война с Армения.

Постовете в обществените мрежи на Карабах накараха редица футболни хора да призоват УЕФА да накаже и изхвърли ФК Карабах от евротурнирите.



" ФК Карабах, който е участник в Лига Европа, приканва за война, разгласява фотоси на мъртви тела и пропагандира! УЕФА, какво се случва с полезностите, за които говорите? ", питат почитатели.

В същото време от европейската централа оповестиха, че клубовете от Армения и Азербайджан би трябвало да намерят игрища отвън своите страни, на които да организират семействата си от Лига Европа.

ФК Карабах е в груповата фаза на Лига Европа дружно с тимовете на Виляреал, Сивасспор и Макаби Тел Авив. Конфликтът сложи под въпрос приемането на мачове от Евро 2020 в Баку, макар че Изпълкомът на УЕФА съобщи, че възнамерява срещите в столицата да се проведат.



 Огромен скандал избухна с участник в Лига Европа

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР