Огнеборци гасиха пожар в хотелски комплекс Роял СПА“ във Велинград.

...
Огнеборци гасиха пожар в хотелски комплекс Роял СПА“ във Велинград.
Коментари Харесай

Горя известен СПА хотел във Велинград, евакуираха 250 човека!

 Огнеборци гасиха пожар в хотелски комплекс " Роял СПА “ във Велинград. Сигнал за него е получен малко след 22.40 ч. на телефона за незабавни повиквания 112 от служителка в хотела. Незабавно към мястото са ориентирани два противопожарни автомобила от районната работа във Велинград, дружно с дежурната промяна огнеборци. От Пазарджик е изпратен и микробус за вероятно транспортиране на хора, а от РУ-Велинград са ориентирани автопатрули.

По първични данни огънят тръгнал от приземния етаж, където е ситуирано СПА отделението. Успоредно с подхванатите гасителни дейности пожарникари и служители на реда са обходили всички етажи, с цел да може гостите на хотела и личния състав да бъдат евакуирани навреме.

От постройката са изведени общо 200 посетители и 50 индивида личен състав. Пожарът е изгасен, размерът на нанесените вреди занапред ще се обяснява. В светлата част на деня следва да бъде осъществен оглед от дежурна група при Районното ръководство в курорта. По случая е формирано полицейско произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР