Пожар почти изпепели зъботехническа лаборатория във Велико Търново. ОТ Регионална

...
Пожар почти изпепели зъботехническа лаборатория във Велико Търново. ОТ Регионална
Коментари Харесай

Евакуираха петима души от горяща лаборатория в Търново, спасиха и други седем от запален офис

Пожар съвсем изпепели зъботехническа лаборатория във Велико Търново. ОТ Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ прецизират, че сигнал за случая е получен малко преди 13:30 часа.

Обектът се намира на улица " Цар Освободител “. Огънят е тръгнал от погрешно потребление на нагревателни уреди. Изгорели са бяла, черна и компютърна техника, стъклопакет, мебели и осветителни тела. Има и опушени стени. Екипите на пожарната са съумели да изтеглят петима души от лабораторията и за благополучие потърпевши няма. Спасени са и две здания, намиращи се наоколо.

Около час и половина по-късно огнеборците са реагирали и на сигнал за пламнал офис във Велико Търново. И тук повода за пожара са погрешно употребявани отоплителни уреди. Изгорели са бяла, черна и компютърна техника. Евакуирани са седем души, които са били в постройката по това време. Няма данни за потърпевши.

От пожарната в остарялата столица прецизират и, че повода за запалената кола в региона на огромен търговски обект във Велико Търново е техническа нередовност. И при този случай няма потърпевши жители, автомобилът, който е бил с газова уредба, е изцяло погубен. Бързата интервенция на пожарникарите е предотвратила по-сериозен случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР