Официалното представяне на новите смартфони Google Pixel 7 ще се

...
Официалното представяне на новите смартфони Google Pixel 7 ще се
Коментари Харесай

Спецификациите на Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro са публикувани дни преди старта

Официалното показване на новите смарт телефони Гугъл Pixel 7 ще се състои след няколко дни, на 6 октомври. Напоследък имаше доста клюки за тези устройства, само че в този момент цялостните спецификации на смарт телефоните Pixel 7 и Pixel 7 Pro бяха оповестени онлайн.

Подробни характерности на смарт телефоните Pixel 7 и Pixel 7 Pro се появиха в канала Telegram на Гугъл News, като се твърди, че един от клиентите му е разкрил данните на уеб страницата на тайванския телекомуникационен оператор. Публикуваните данни значително съответстват с предходни приключвания на информация.
-->
Визуално новите смарт телефони на Гугъл доста наподобяват на моделите от предходното потомство. И двете устройства са основани на личния процесор Tensor G2 на Гугъл и ще се оферират във версии със 128 и 256 GB памет. Новите устройства на компанията се отличават със отбрана от вода и прахуляк IP68, както и с поддръжка на отключване с лице или пръстов отпечатък. И двата смарт телефона разполагат с 50-мегапикселова съществена камера, която е допълнена от 12-мегапикселов модул с ултраширок ъгъл. Отпред има 10,8-мегапикселова камера, която може да записва 4K видео.

Pixel 7 Pro има по-голям 6,7-инчов OLED екран с QHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. Основната камера на смарт телефона, с изключение на към този момент упоменатите датчици, има 48-мегапикселов телефото обектив и поддържа автофокус. В същото време Pixel 7 се предлага с 6,3-инчов OLED екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване 90 Hz. Имайте поради също, че Pixel 7 ще се предлага с 8 GB RAM, а Pixel 7 Pro - с 12 GB RAM.

Заслужава да се спомене поддръжката на 5-кратно оптично нарастване и 30-кратно цифрово нарастване в Pixel 7 Pro. Съобщава се, че и двете устройства поддържат кабелно и безжично зареждане. Pixel 7 поддържа бързо зареждане с до 21 W, а Pixel 7 Pro - с до 23 W, което е по-малко от доста други смарт телефони с Android, които към този момент са на пазара.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР