Официалната жена на премиера вече започва да води със солидна

...
Официалната жена на премиера вече започва да води със солидна
Коментари Харесай

Женски скандал: Линда с нов удар – парадира с Папата! Ленчето се е покрила в миша дупка от срам

Официалната жена на премиера към този момент стартира да води със солидна преднина пред съперницата си – говорителката на Кирил Петков, Лена Бориславова, предава ПИК.

Вече съвсем цяла седмица след унизителната акция, спретната от канадката с подстрекателството на Асен Василев, при която спряганата за държанка на харвардския му приятел бе принудена да слезе от самолета за Рим и Ватикана, от Бориславова ни новина, ни кост…

След абсурда от ревнивост, обществените изяви на чернокосата упоритост секнаха внезапно. Като за начало, шефката на кабинета на Петков не почете приема в чест на 24 май, даден от президента Румен Радев.

После, по терлици, въпреки всичко се качи на идващия държавен полет – до Давос. За визитата пресцентърът на Министерския съвет популяризира известие, че Киро ще бъде съпроводен от съветника си по външнополитически въпроси и началника на кабинета си, само че без даже да се загатва името й.

Бориславова за пръв път не взе присъединяване и на съвещанието на Министерски съвет в петък, от отсъствието й министър председателят бе очевидно бледен и в минорно настроние.

Единственото разумно пояснение за продължаващато неявяване на Лена е това, че в Министерски съвет, където по презумция би следвало да нищят камарата от проблеми, в които е затънала страната, се занимават и по какъв начин най безболезнено да потулят любовния триъгълник Киро – Лена – Линда, с цел да спрят „да нервират лъвицата“.

И до момента в който Лена Бориславова явно събира храброст да се появи обществено след грозния скандал в самолета, то сладкарката Линда не се стопира да парадира чия брачна половинка е и по чия линия също има допир до мощните на деня, та даже и до Папата.

След приема в Националния исторически музей (който обърка с Природо-научния музей – б.р.) на

Румен Радев, премиершата побърза да се похвали в обществените мрежи, че е била компактно до брачна половинка си и е била почетена от най-малко двама президенти – сегашния, както и Петър Стоянов.

Битката за превъзходство обаче закупи още по грандомански размери, откакто Линда подмени и корицата си във Facebook, наподобява с концепцията да се изтъкне пред съперниката си, че мястото до Киро на аудиенцията при Светия отец е на брачната половинка, а не на любовницата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР