,,Офицер от Военното разузнаване предлагаше да облизва дете“, разкри ловецът

...
,,Офицер от Военното разузнаване предлагаше да облизва дете“, разкри ловецът
Коментари Харесай

„Ако искам и с 5-годишно ще излизам“: Военен и член на БСП правили предложения на малки деца

,,Офицер от Военното разузнаване оферираше да облизва дете “, разкри ловецът на педофили Ален Симеонов пред „ Телеграф “.
Вижте какво още показа пред медията:
Ален, преди няколко дни заловихте педофил, който има онлайн магазин за детски играчки. Как го разкрихте?
Както знаеш, ние имаме профили в уеб сайтове за запознанства. На един от тях в „ Елмаз “ писа мъж с име Ники Иванов, на 38 година, от София. Съответно в кореспонденцията неведнъж му споменахме, че написа с момиче на 13 години с разведени родители, върви на учебно заведение, занимава се с домашни и така нататък Все неща, с които да му бъде показано, че фактически кореспондира с малолетно момиче. Той обаче нямаше нищо срещу и дори противоположното – споделяше й да внимава по кое време си написа с него, с цел да не бъде хванато от родителите. Представяше се с измислено име, а не неговото същинско. В последна сметка той пожела среща. Изпращаше й неведнъж интимни оферти.
Как я подтикваше към фамилиарност?
Ще ти прочета напряко от чата. „ Искаш ли да стартира с целувки, макар че е по-голям и след това в случай че желая нещо повече… “ Друго няма да ти чета, тъй като е непоносимо. Аз обаче ги разгласих в „ Телеграм “ канала ми и хората, в случай че желаят, могат да ги видят. Всичките му планове се централизираха към това те да вършат секс, и то с ясната визия, че момичето е девствено и няма опит в сходни взаимоотношения.
Колко време продължи този продавач на детски играчки да си написа с момичето и кое съгласно теб беше най-скандално?
Разговорът продължи към три седмици. Най-скандалното не бяха даже толкоз известията, защото в предишното при всичките 55 педофили е имало доста по-гнусни и вулгарни известия и оферти. Това, което не чаках, беше, че той се оказа притежател на уебсайт за играчки. Хубаво е да уточним и несъответстващото му държание, когато го залавяхме. То не бяха врякания, крякания, пищене, дърпане, преструване, че ще умира, че е похитен от 50 индивида, представители на фракции. Обясняваше и че това е политическа офанзива, защото в последна сметка се оказа, че е и член на Българска социалистическа партия, не управителен, само че член. Когато сподели, че това, което вършим, е политическа офанзива и най-вероятно ни е платено, с цел да го създадем, се зачудих. Добре, той да не би да е от управителните позиции в партията, с цел да приказва по този начин. Но съумях да го намеря през уеб страницата на Районната изборна комисия. По-скоро стигнах до заключението, че загатна политическата провокация, не тъй като е заемал някаква служба, а тъй като се мисли за значим. Това се вижда и в известията му, в които акцентира своята личност.
Какви бяха те?
Те са от вида на „ Момичетата ме харесват, може да съм слаб, само че няма такава, която ми е отказала “.
Тоест цялостен комплексар?
При всички положения. След като излъчихме залавянето и той беше задържан за 24 часа в 8-о РПУ, същата вечер няколко индивида ми писаха във Facebook. Разказаха ми, че са купували играчки от него и са го засичали в „ Илиянци “. Това, което прави, е да купува оттова и да ги препродава. Ставаше въпрос за лего. Сайтът му беше igra4kibg.com, само че сега той е свален.
Педофилът има ли семейство, деца?
Имал е другарка, само че след 5-годишна връзка са скъсали. Няма деца, нито сегашна брачна половинка. Реалната му възраст е към 40 година Хубаво е да се означи, че при започване на кореспонденцията с примамката той не искаше да си каже годините.
Дали е опитвал да примами и други деца за срещи онлайн?
Най-вероятно да. Предполагам, че е почнал да търси дребни момиченца, откакто е скъсал с приятелката си. След като беше задържан и лежа 24 часа в 8-о РПУ, отново съм свикан да дам показания. Интересното е, че по време на залавянето му се появиха 15-20 татковци, които ни бяха почитатели.
Те по какъв начин реагираха?
(Смее се) Първоинстинктивно. Гавреха се вербално с него. За миг щяха и да се усложнят нещата, само че обстановката мина под надзор. Той на собствен ред ни заплашваше, че ще ни съди, че това е провокация, нормалните неща. Обикновено ни споделят, че са пробвали от любознание. Нищо, което предните 55 пъти да не са ни казвали.
Друг абсурден случай е със чиновник от Военното разузнаване. Как го хванахте?
Той се беше показал като Михаил в уеб страницата за запознанства. Кореспонденцията с него продължи близо 3 месеца – от декември до март. И той избра 13-годишно момиче. Още от началото стартира със половите си оферти. Най-забавното в кавички беше да намаже момичето с шоколад и по-късно да я оближе. Той е към 60-годишен, няма нито жена, нито деца. Разбрах, че е офицер – полковник или подполковник. Полицаите ни споделиха, че е от Военното разузнаване, когато отидохме да дадем показания против него в 5-о РПУ. Няколко седмици по-късно получих и призовка от Военна полиция, в края на март бях на разпит, отидоха и примамката, и снимането онлайн. Най-вероятно педофилът е пенсиониран.
Какво беше особено в неговия метод на връзка? Военното разузнаване е доста елитна специфична работа и не би трябвало там да работят педофили.
Той е цивилният щат, най-вероятно се занимава с шпионаж. От кореспонденцията се виждаше, че пробва да подсигури момичето, да има по-голямо доверие в него. Казваше й да е изцяло спокойна, че няма да й направи нищо неправилно, че те са един за различен, че техните връстници не ставали за нищо и точно по тази причина двамата би трябвало да бъдат дружно. Използва знанията и уменията си с такива цели. Гнусно е.
Имаше ли реакция от негови сътрудници, или пък да получиш педупреждение да спреш да ровиш?
Не, нямаше. И той заплашваше, че ще ни осъди, че ще ни се случи нещо доста неприятно, но….приказки. По време на задържането знаеше какво да приказва, само че заради цялата страст, ще го изтъквам: „ Ако желая и с 5-годишно ще излизам “.
Е, не.
Всеки самичък си преценява, както се споделя.
Кое беше най-скандалното в неговите чатове?
Той си криеше също годините, само че с малко. Беше изпратил една доста „ очарователна “ фотография от банята, облечен, само че с изплезен език. Беше станало дума да й ближе интимните елементи, по тази причина изпрати и фотографията.
Какво стана по време на разпита във Военна полиция?
Военните служители на реда напълно поддържат това, което вършим, и бяха на наша страна. Направи ми усещане, че те имат предоставени от страната подръчни материали – хартия, флашки, дискове, компютри, до момента в който в елементарните районни не е по този начин.
Визираш районните на Министерство на вътрешните работи?
Да. Полицаите сами си купуват съоръжение, листове, писалки. Важно е да се означи, тъй като при такава ниска заплата, да си купуваш самичък консумативите, то по какъв начин се чака да има съответна полиция, съответни органи на реда. Това не се вижда от хората. В Министерство на вътрешните работи целеустремено служителите на реда биват деморализирани по този метод.
Това обаче го виждаш ти, тъй като работиш взаимно с служителите на реда, а елементарните хора не го знаят.
Разбира се, има го и този миг. Вече като чуят, че депозирам сигнал, ми имат доверие, знаят защо става въпрос и работят по-бързо.
Заловихте и учител от УАСГ. Как попаднахте на него?
Да, през януари. Георги Иванов се споделя, само че се представяше за Петров. Правеше се на 30-31-годишен. Особеното при тази възраст е, че когато служителите на реда пристигнаха на мястото на залавянето и му взеха персоналните данни, до момента в който му държаха картата, той излъга и тях за възрастта си в опит да се измъкне.
Защо постоянно избирате 13-годишна стръв?
Може и друга възраст да споделяме (смее се), само че тъкмо тази е задоволително ниска, с цел да се видят желанията на педофилите. Можем да кажем и 10-11 година, само че тогава става по-съмнително по какъв начин такива дечица ще пишат по уеб страниците.
Как се разви казусът с преподавателя?
След голям брой часове предоставяне на показания от моя страна в 7-о РПУ, както и на примамката, и на очевидците, той получи мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Нямам обаче информация дали още е в следствия арест. Днес (б.р., вчера) ми следва отново да давам показания.
Имам възприятието, че през ден си по районните да даваш показания?
Нека ги пишем 2 дни.
Това не те ли уморява?
Не, за какво?
Защото в България хората не обичат да дават показания, да бъдат очевидци, да подават сигнали за закононарушения, да се разкарват по районни и съдилища.
За страдание е по този начин. Имаме голям проблем с бюрокрацията. Но в случай че се научим да боравим с нея, то тогава нещата ще станат по-лесни. Трябва да се научим кои са малките врати в закона, с цел да преборим с това писане. Целта на акцията против педофилите не е била толкоз да се вършат законодателни промени или да се осъждат тези хора. Знаем, че даже да получат присъда, тя ще бъде условна. Минималното наказване в България е 1 година затвор, което автоматизирано минава към члена за условни санкции. Целта ми постоянно е била общественото оскърбление на педофилите – техните дами, деца, сътрудници, родственици, другари да схванат. Хората по улиците, когато ги видят, да стартират да ги сочат с пръст.
А теб, като те видят по улиците, не те ли сочат с пръст?
Мен, като ме видят, хората ме поздравяват. Радват се, че се е заформило такова придвижване в обществото ни. Част от тях желаят и да се причислят. Не на всички обаче разрешавам.
Крайният резултат – условните присъди, в случай че изобщо ги има, разочарова ли те?
Не, не бих споделил. Даже съм сюрпризиран какъв брой е вървежна акцията. Никога не съм се отчайвал, не съм мислил да се отхвърлям. Целта ми е чисто и просто разобличаването на тези хора пред обществото. Това се реализира. Десетки хиляди гледат нашите живи предавания във Facebook, youtube, обществените мрежи. Обществото всеобщо ни поддържа. Важно е да събудим гражданското съзнание, а не някой да получи популярност или популярност. Страната ни има потребност от него.
Ходи ли да гласуваш?
Не.
Защо?
Не съм почитател на политиката. Политиката и страната са резултат от това, което прави обществото. Ако желаеме страната и политиците ни да бъдат по-различни, айде да пробваме от себе си. Виж какво факсимиле. Колко е просто и какъв брой истина съдържа в себе си. Това е всичко. Трябва да станем цивилен виновни, да се занимаваме със общественото, със средата, в която живеем, само че не посредством политика. Нужни са обществени дела. Политиката е за измиване на ръцете.
Ние сме в непрекъснат развой на избори. Особено при последния избор опитваха ли политици или напряко партии да те канят да се присъединиш към тях?
Почти всяка една партия, която сега е в Народното събрание.
За какво те канеха?
Искаха да снимаме клипове, да изричам поддръжка към тях, с цел да съберат малко повече електорат, но…Помниш ли, че преди една година отидохме пред Народното събрание, с цел да питаме депутатите какво мислят за половите и педофилски закононарушения, за указател на половите насилници?
Да, само че помня още, че се изпокриваха множеството.
Точно по този начин, изказваха се единствено с цел да замажат ситуацията, че нещо поддържат. В последна сметка никой нищо не направи.
Сега, като те каниха от всички огромни партии, не дават обещание ли нещо в тази посока?
Не знам. Аз им отхвърлих на всички. Даже се изненадах, че са очаквали някакъв различен отговор (смее се). Наистина ни би трябвало обществено събуждане, а не хората да стоят единствено в обществените мрежи и да вършат мнения. Истинският живот не е там, не е на клавиатурата. Да излязат на улицата, да работят, да ангажират други да са по-образовани.
Предстои ти довеждане докрай. След това ще аплайваш ли?
Да, само че ще реша в последния миг каква компетентност. В нашето общество съществува доктрина, че в случай че нямаш висше, няма да успееш, какво и да се схваща под триумф.
С какво искаш да продължиш да се занимаваш?
Искам 24/7 да продължа да върша това, с което се занимавам сега. С педофили, с наркотрафиканти, със обществени дела.
Наркодилъри?
Да. До момента имаме един заловен, само че още видеото не е готово. До 2 месеца сниманите видеа ще бъдат в общественото пространство и ще стартираме акцията.
Какво показваш във видеата?
Целта е не толкоз рестриктивна, колкото превантивна. Аз нямам допир до такива среди с опиати и взех решение, че ще залавяме единствено хора, които са под 18-годишна възраст, тъй като е доста по-вероятно те да се откажат да продават опиати. Въздействието ще е доста по-голямо, ще им крием лицата в клиповете, данните също. Няма да им даваме ум, само че ще им демонстрираме по какъв начин могат да изживеят, а не да пропилеят живота си, да упражняват, да се стимулират.
Това е той:
Роден е в София през 2004 година
Предстои му да се дипломира и да кандидатства висше обучение
Първият в България, който основава Ловци на педофили
Ален и приятелите му работят взаимно със Столична дирекция на вътрешните работи против педофилските мрежи
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР