Офертата важи до края на месеца или до изчерпване на

...
Офертата важи до края на месеца или до изчерпване на
Коментари Харесай

Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket с безжични слушалки

Офертата важи до края на месеца или до привършване на количествата

До края на август актуалните и нови клиенти на Yettel могат да сграбчен два страхотни модела смарт телефони Huawei в комплект с безжични слушалки от марката. Офертата е годна за софтуерните бижута флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си притежател в тандем с чудесните Huawei FreeBuds 4i.

Huawei P50 Pro е настоящият флагман на компанията от известната серия. Моделът вкарва първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix. Снимките, направени с P50 Pro, са богати на цветове и елементи и пресъздават оптимално реалистично картината даже при ниска осветеност. Серията P на Huawei обичайно се отличава с първокласна камера, която дава цялостно бойно снаряжение в най-фотогеничния сезон. Батерията е с потенциал от 4360 mAh, а зареждането е ултрабързо с 66W Wired & 55W Wireless Huawei SuperCharge. За още по-голяма сигурност в летните завършения моделът е IP68 сертифициран за резистентност на прахуляк и вода. За да бъде точният съпровод на стила, потребителите могат да избират сред цветовете Cocoa Gold (какаово златно) и Golden Black (черно).

Блестящият Huawei P50 Pocket пък е елегантен аксесоар и въплъщение на нововъведенията в технологиите и дизайна, без да прави никакви взаимни отстъпки с фотографските благоприятни условия и цялостната си функционалност. Той е необикновено тъничък, едвам 15,2 мм в сгънато положение и 7,2 мм в разгънато, и е въоръжен с два екрана. Основният е 6,9-инчов еластичен OLED екран в пропорции 21:9, 1,07 милиарда цвята, и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино преживяване. Екранът върху капака дава елементарен достъп до определена информация и може да се употребява за ръководство на музиката, информация с календара, известия, както и за правене на фотоси и видеа. Huawei P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000 mAh) и поддържа бързо зареждане с технологията 40W Huawei SuperCharge макар финия си профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматизирано деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

Huawei FreeBuds 4i притеглят вниманието с овалната форма на кейса за зареждане и тънко полираното покритие на слушалките, което ги прави доста приятни на досег. Изключително леки са и комфортни за потребление. В софтуерно отношение FreeBuds 4i работят с изкуствен интелект, който открива околния звук, с цел да го понижи по този начин, че да можете да се радвате на кристално чист тон. Системата им с двоен микрофон дейно понижава и шума от вятъра навън и възприема гласа по-точно, даже в препълнена стая.  Батерията разрешава слушане на музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един цялостен заряд. Моделът може да се похвали и с функционалност за бързо зареждане, която обезпечава 4 часа слушане на обичани части с едвам 10 минути зареждане.

До края на сегашния месец или до привършване на количествата Huawei P50 Pro 256GB дружно с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 239,99 лева в брой или на лизинг за 59,99 лева на месец с двугодишен контракт и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. Huawei P50 Pocket 256GB в комплект с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 489,99 лева в брой или на лизинг за 72,59 лева на месец с двугодишен контракт и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР