Одобрението за президента Джо Байдън бележи лек спад в сравнение

...
Одобрението за президента Джо Байдън бележи лек спад в сравнение
Коментари Харесай

Историческа новина! Какво става с Байдън

Одобрението за президента Джо Байдън бележи лек спад спрямо нивото от предходния месец, само че е покрай най-ниската точка, откогато той е президент, демонстрира допитване на Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес-NORC, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според него през последните няколко месеца се следят умерени съмнения в поддръжката за Байдън. В новото изследване президентът се пол
-->
зва с утвърждението на 38% от сънародниците си, при 45% през февруари и 41% през януари. През юли предходната година рейтингът му доближи най-ниската си точка за цялото му президентско ръководство - 36%, когато семействата в Съединени американски щати започнаха да изпитват цялата тежест на възходящите разноски за гориво, храна и други.

Интервютата с интервюираните демонстрират, че обществото изпитва смесени усеща към Байдън, който се чака да разгласи кандидатурата си за преизбиране до лятото на тази година. Когато става въпрос за президента, хората нормално застават в една от двете крайности - безспорна преданост и нападателна ненавист, които са присъщи за разграничената политика.

" Не считам, че той най-добре показва моята позиция и проблеми. Но знам, че да бъдеш президент е обвързвано с взаимни отстъпки ", сподели 30-годишният Андрю Дуайър за Байдън.

Само 31% от запитаните утвърждават ръководството на Байдън в областта на стопанската система, което е почти същото като през последната година. Управлението му на стопанската система се възприема като едва най-малко от края на 2021 година, когато инфлацията, за която администрацията предполагаше, че е краткотрайна, се трансформира в по-голям проблем за бизнеса и фамилиите.

Само към една четвърт от американците считат, че стопанската система се развива добре или че страната се движи в вярната посока, демонстрира допитването. Тези числа също се трансформират напълно леко през последните няколко месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР