Очевидно политическата криза в страната се изостри и всяка политическа

...
Очевидно политическата криза в страната се изостри и всяка политическа
Коментари Харесай

РАДЕВ ОБЯВИ: Най-целесъобразно е изборите да се проведат в началото на октомври

Очевидно политическата рецесия в страната се изостри и всяка политическа партия с упоритост за социална поддръжка би трябвало ясно да съобщи какъв излаз предлага. Но въпросът за властта не анулира отговорността на политическите партии към жителите и страната.

Бързото и безуспешно привършване на процедурата за сформиране на държавно управление преди края на юли на процедура завършва активността и на държавното управление, и на Народното събрание.

По конституция би трябвало незабавно да разглася избори до два месеца, това значи избори през септември, което също крие опасности. Но и прекомерното удължение на процедурата към сформиране на държавно управление води до изкушения за хазартни управнически решения и кадрови промени и въпреки това самите партии чертаят все по-дебели червени линии. Предстои да връча мандат на втората по бройка парламентарна група и в случай че и тя откаже, ще поканя всички парламентарно показани партии на констултации, с цел да чуя каква формула оферират за излаз от рецесията. Според тези критерии ще преценява на кого да връча третия мандат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР