Очертава се изненадваща драма на финала на януарския трансферен прозорец.Без

...
Очертава се изненадваща драма на финала на януарския трансферен прозорец.Без
Коментари Харесай

Без шум. Ливърпул готви грандиозен трансфер

Очертава се изненадваща драма на финала на януарския трансферен прозорец.

Без доста звук, Ливърпул се приближава до привличането на крилото на Порто Луис Диас.. Колумбийският национал ще бъде в Аржентина, където е идващият мач на  Колубмия от международните квалификации след дуела с Перу довечера.

Поради тази причина мърсисайдци изпращат делегация, която да му направи медицинските прегледи там. Фактът, че Диас е в Южна Америка, основава логистични проблеми за Ливърпул който би трябвало да се оправи с тях до затварянето на трансферния прозорец в понеделник.

" Червените " са възнамерявали да привлекат 25-годишния футболист през лятото, само че са разбрали, че в случай че не работят в този момент, в края на сезона той ще отиде в различен клуб.

Тотнъм преговаряше за Диас последните дни и беше подготвен да заплати желаната от Порто трансферна сума, само че късната интервенция на Ливърпул е трансформирала напълно обстановката, защото играчът е декларирал, че избира трансфер на " Анфийлд ".

Ако се стигне до трансфер, мърсисайдци ще платят 45 милиона евро твърда сума плюс 15 милиона в леснодостижими бонуси. Те са изпратили публична оферта към Португалия, само че управлението на Порто още не я приело и сделка сред двата клуба на този стадий няма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР