Очакваме победа на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова

...
Очакваме победа на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова
Коментари Харесай

Инициативният комитет зад Румен Радев: Очакваме победа още на първи тур

Очакваме победа на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова още на първи тур. Това разгласи журналистът Анна Заркова, представена от bTV.Тя е част от инициативния комитет, издигнал двойката. Съпредседателите на комитета внесоха през днешния ден в ЦИК подписката за регистрация на двамата претенденти. Събрани са над 4200 подписа.

" Залогът на тези избори е огромен. Разделителната линия тук не е сред партиите и партийците, а сред клиентелата на корупцията и нейните съперници ", съобщи още Заркова.Нашите претенденти ще водят позитивна акция, без компромати, само че при нападки ще би трябвало да отвръщат, съобщи психиатърът Цветеслава Гълъбова.

" Всички знаем, че България повече от всеки път има потребност от непоклатимост също така аз считам, че имаме потребност от човечен президент и човечност в българското пространство въобще ", акцентира диригентът Йордан Камдажлов.

12 октомври е крайният период, в който партиите и обединенията могат да записват кандидатпрезидентските си двойки и да предадат подписките, които са събрали.На 15 октомври публично ще бъде открита предизборната акция за изборите " 2 в 1 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР