ОЧАКВАМ скоро Гешев да почне да задържа герберски кметове, общински

...
ОЧАКВАМ скоро Гешев да почне да задържа герберски кметове, общински
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Докато промяната спи мафията действа, наглите се окопитиха

ОЧАКВАМ скоро Гешев да почне да задържа герберски кметове, общински съветници и тн. Не с цел да им търси отговорност за откраднатите милиони, а с цел да се направи на "борец против корупцията "

Пушилка и прахуляк в очите на наивните. Така както се прави и на герой против съветската агентура. Не помня към този момент какъв брой "руски сътрудници " хвана прокуратурата. Да сте чули най-малко за един наказан, или с повдигнати обвинявания? Глупости. Само поза, ПР и звук. Две години Цацаров и Гешев отказваха да проверяват сътрудниците на ГРУ, които отровиха Гебрев в столицата на България и ни разказваха вицове за марули и рукола. И ходеха при Чайка на образование.

БОЕЦ предупредихме още през февруари какво ще се случи. Това са доста подли, зли и брутални нарушители и ченгета. Гешев и мафията са подготвени на всичко, с цел да задържат каскета на поста му и да си подсигуряват недостижимост и безотговорност.

Така и 10 години не виждаха корупцията в бандата на Борисов и ГЕРБ, само че в този момент внезапно ще прогледнат и ще стартират с показните и шумни арести и обвинявания. Поредният напор на Гешев да се задържи на поста. Разбира се, нямат никакво желание да ги вкарат в съда, най-после ще ги изперат, само че сега ще се създадат на антикорупционери.

Помните ли по какъв начин прокуратурата шумно разгласи инспекцията против Цветанов за АпартаментГейт по сигнала на БОЕЦ и следствието на "Свободна Европа "? И след една година, като всичко утихна прокуратурата го изпра и оправда на всички инстанции. Сега ще е същото.

А Борисов и котерията му ще реват, че са репресирани и ще се вършат на жертви. Дори ще настояват, че "новите са се договорили с Гешев ", с цел да компрометират държавното управление. Тези им старания към този момент ще са пресилени тъй като държавното управление единствено си прави тази работа. Извън дейностите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието не виждаме нищо от "нулевата приемливост и битка с корупцията ". Дори Кошлуков си е още на поста и тайничко ни размахва междинен пръст. Докато смяната спи зимен сън мафията работи. Наглите се окопитиха.

Не се връзвайте на гешевтарските номера. Това са си същите мръсни крадци и корумпета. Гешев би трябвало да бъде отхвърлен неотложно! Гражданите би трябвало да продължим тази борба!

Понеделник - 10.00 ч. - пред Висш съдебен съвет - ГЕШЕВ ВЪН!

Георги Георгиев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР