Очаквам от моите футболисти много по-добра реакция, отколкото това, което

...
Очаквам от моите футболисти много по-добра реакция, отколкото това, което
Коментари Харесай

Илич: Очаквам от играчите много по-добра реакция

" Очаквам от моите футболисти доста по-добра реакция, в сравнение с това, което демонстрираха в Македония. Със сигурност един ранен гол ще ни помогне доста в мача, само че да не забравяме, че това е мач от елиминационна фаза, ще имаме и други благоприятни условия, само че ранен гол много би ни улеснил мача ", сподели треньорът на ЦСКА Саша Илич преди реванша с Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Червените " ще търсят победа на стадион " Българска войска " в четвъртък, откакто първият мач в Скопие приключи при нулево тъждество. " Трябва постоянно да имаме поради, че в европейските клубни шампионати няма изразен любимец. Играем против тим, който има своите качества, само че въпреки всичко играем на нашия стадион, пред нашите почитатели и се надявам, че ще реализираме добър резултат, който да ни класира напред. Ние имаме потребност от по-голяма поддръжка от почитателите, тъй като тяхната поддръжка дава повече сила на футболистите, с цел да играят по-добре. Трябва с играта, която демонстрираме, да върнем почитателите по трибуните. ЦСКА постоянно зависи от своите почитатели ", разяснява Илич.

" Нямаме нови проблеми с контузени, към този момент дълго време Митко Митков, Бисмарк Чарлс и Марк-Емилио Папазов са навън, другите са добре. ЦСКА би трябвало да основава доста повече положения за гол. В предходните мачове имахме още няколко обстановки за гол, само че това сигурно не е задоволително. Надявам се, че това, което работим по време на тренировките, скоро ще даде плодове на терена. В главата си знам кой ще играе на следващия ден. На всеки три дни имаме мач, последната седмица имахме дълго пътешестване и сложен мач. Трябва да използваме всички футболисти, които имаме в тима. Нямаме 11 или 12 футболисти, на които единствено да залагаме. Имаме футболисти с изравнени сили и според от съперника избираме на кого да разчитаме ", добави сръбският експерт.

" Доволен съм от желанието и силата, които демонстрират футболистите. За останалите механически въпроси съм извънредно неудовлетворен, тъй като направихме доста механически неточности, елементарни отигравания, което ни кара да губим доста сила, с цел да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с Черно море беше доста обикновено изгубени топки, които футболисти с качества като нашите не би трябвало да губят. Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, значи играеш добре. Ще не преставам да изисквам да играем оптимално опростено ", сподели още наставникът на " армейците ".

Реваншът сред ЦСКА и Македония ГП ще се играе в четвъртък от 20:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР