Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция

...
Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция
Коментари Харесай

Борисов към Радев: Откъде знаеш кой ще е следващият главен прокурор. Не ме е страх

" Очаквахме, че най-малко на днешния ден, този, който по Конституция е предназначен да потушава острия спор на политическите партии – тъй като това е смисълът на демокрацията, задачата на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата ". Това съобщи в Пловдив някогашният министър председател Бойко Борисов в отговор на острите рецензии на президента Радев.

" Имали сме такива президенти като доктор Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които са успявали да понижат напрежението, да вършат срещи и най-после да излезе страната от рецесията. Защото през днешния ден – когато сме в Пловдив – всички помним историята. Кой е бил срещу Съединението на България и кои имат полза България да е толкоз безпомощна ", акцентира Борисов.

Няма да оставям ненаказана неистина или подигравка. Съветниците му ревизираха ден-два преди да излязат правосъдни решения, с цел да му харесат на Радев. Откъде знаеш кой ще е идващия основен прокурор бе?! Не ме е боязън. Толкова неща мога да му кажа на тоя основен прокурор за Радев и неговата компания, че нещата ще тръгнат в друга посока.

Зам.-председател на Народното събрание предлага половин милион лв. за един народен представител. Коментирай това!

Отишъл в Белозм, с цел да каже на хората, че няма да им помогне. Бюджетът му бил отговорен. Хем да си направи на ниска цена пиар, хем да им обещае нещо, хем нищо да не стане.

Абдикираха от най-важната си задача. Убиха имунизационния проект. Дразнеха ги, че измислих зелените коридори, ваксинирахме по 40-50 хиляди дневно. Днеска отново са умряли 30 индивида.

Не допускайте да затварят бизнеси, без да ги обезпечават, сподели Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР