Очаква се съвещателното тяло на училищната система на Лос Анджелис

...
Очаква се съвещателното тяло на училищната система на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Президентът Байдън обявява до часове новата стратегия срещу COVID-19

Очаква се съвещателното тяло на учебната система на Лос Анджелис да гласоподава условие за имунизиране против Covid-19 измежду учениците на 12 или повече години за да се резервира присъственото осъществяване на образователната година. Гласуването е на фона на повишаване случаите на Covid-19 измежду децата в Съединените щати.

Нагласите са вотът, плануван за през днешния ден следобяд локално време, да бъде в интерес на мярката, в която са планувани и изключения. Ако това стане, общината на Лос Анджелис ще е първата в страната с такова условие.

Междувременно американският президент Джо Байдън ще изложи нов проект за справяне с Covid-19 в обстановка на тревожна наклонност на увеличение на случаите в Съединени американски щати. Според Белия дом Байдън ще приказва за справяне с делта разновидността на вируса и за способи за повишаване броя на ваксиниралите се.

Официално детайлности липсват, само че съгласно източници на Си Би Ес във фокуса на речта на президента ще са десетките милиони, които към момента са без ваксина против Covid-19. Не се изключва оповестяване на нови условия за имунизиране.

Според програмата, публикувана от Белия дом, Байдън ще показа проекта си в среднощ българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР