Очаква се премиерът Борис Джонсън да потвърди по-късно днес плана

...
Очаква се премиерът Борис Джонсън да потвърди по-късно днес плана
Коментари Харесай

Джонсън премахва мерките, а случаите растат

Очаква се министър председателят Борис Джонсън да удостовери по-късно през днешния ден проекта за унищожаване на съвсем всички законови ограничавания на обществените контакти в Англия от 19-ти юли, оповестява БГНЕС.

Но преди конференцията през днешния ден следобяд, Джонсън прикани хората да бъдат внимателни. " Всички ние би трябвало да поемем отговорност, с цел да не унищожим напредъка си, като подсигуряваме, че продължаваме да пазиме нашата Национална здравна система ", сподели той.

Джонсън предизвести, че случаите на COVID-19, които сега са към 30 000 дневно, ще продължат да се усилват, когато обществото се отвори още веднъж. Пресконференцията на премиера ще показа последни данни за пандемията. Най-новото моделиране, с което разполага " Даунинг стрийт " 10 допуска, че приемът в лечебни заведения, сериозните болести и смъртните случаи от ковид ще продължат, само че на по-ниско равнище, в сравнение с преди програмата за имунизация.

Премиерът на Англия съобщи, че всеобщата имунизация е отслабила връзката сред инфекциите, както и приемането в лечебни заведения и смъртните случаи, само че добави, че пандемията " още не е завършила ". Тъй като случаите ще се усилват с премахването на рестриктивните мерки, Джонсън уточни, че " предпазливостта е безусловно нужна ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР