Обявиха сериозна награда за главите на крадците, претарашили кметството на

...
Обявиха сериозна награда за главите на крадците, претарашили кметството на
Коментари Харесай

Обявиха награда от 3 бона за главите на нагли крадци в Ломско

Обявиха сериозна премия за главите на крадците, претарашили кметството на ломското село Сталийска махала, оповестява BulNews. 3 000 лв. ще вземе този, който даде достоверна информация за разкриване на нарушителите, дръзнали да влязат с щурм в кметството.

„ Анонимността е обезпечена. Благодарността и премията ще бъде връчена персонално от кмета на селото Цветан Цветанов. Нека дружно да спрем престъпността! С общи старания да намерим причинителите, протегнали ръка на касата с гербовия щемпел на Република България в най-престижната институция в селото “, написа в известието за премията.

Всеки, който има информация за крадците, може да се обади на тел. 0879 881 988.

Припомняме, че кражбата е осъществена в интервала от 19 до 21 януари. Неизвестни крадци са разрушили вратата на кметството на село Сталийска махала и са влезнали напряко в кабинета на локалния властник Цветан Цветанов. Бандитите отмъкнали от там железен сейф, в който били съхранявани разнообразни скъпи движимости и документи.

По данни на кмета в касата имало военен револвер „ Валтер Р9 “ и пълнител с 16 патрона, златна юбилейна монета, мобилен телефон „ Верту “, копия на пълномощни, заверени в кметството, и гербовия щемпел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР