Обвиняемият в опит за убийство на 17-годишно момиче в Бургас

...
Обвиняемият в опит за убийство на 17-годишно момиче в Бургас
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал 11 пъти ученичка, не може да говори след дадени му в ареста лекарства

Обвиняемият в опит за ликвидиране на 17-годишно момиче в Бургас Иван Кокинов изиска отсрочване на съвещанието по гледането на мярката му за неотклонение поради усложнение в говора, в резултат на непряк резултат от банкет на медикаменти, заяви сътрудник на БНР.
Още по тематиката
Съдията по делото реши, че Кокинов би трябвало да бъде прегледан от доктор. Затова здравно лице открива положението му.

Самият Кокинов фъфли и твърди, че причина за казуса с говора му са лекарства, които приема, предписани му от лекаря в ареста.

Пред съдията и присъстващите в залата съобщи, че нормално приказва обикновено, осведомят локалните медии. Страничният резултат от лекарството щял да продължи седмица, а Кокинов изиска мярката да бъде гледана по-късно.

След прегледа съдията ще реши дали мярката ще се гледа през днешния ден.



Криминално проявеният Иван Кокинов намушка с нож 11 пъти 17-годишна ученичка в Бургас. Той забил острието първо във врата ѝ, след което траял да я ръга на направления.

Той е с тежко престъпно досие, през 2018 година е заловен с опиати. Само година по-късно той се забърква в документни закононарушения и обири. В нощта на нападението се твърди, че е бил дрогиран.

Психолози работят със 17-годишното момиче, настанено в хирургично поделение в бургаска болница. Едната от раните на ученичката е по-сериозна, само че няма заплаха за живота ѝ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР