Обвързаните Овни ще имат възможност да обсъдят важни въпроси, които

...
Обвързаните Овни ще имат възможност да обсъдят важни въпроси, които
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за първия уикенд на май

Обвързаните Овни ще имат опция да обсъдят значими въпроси, които биха могли да дефинират посоката на връзката им. Не е изключено да осъзнаят, че сътрудникът споделя техните житейски полезности и това да ви въодушеви да организирате нещо дружно.
Телец Имате потребност да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се изтощени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния ви живот.
Близнаци Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от съразмерен. Ще бъдете стимулирани да постигнете съгласие във връзка с всички дребни неразбирателства и битовизми, което значи и че ще постигнете взаимни отстъпки. 
Рак Любовта за обвързаните Раци ще продължава да се задълбочава. Ще обсъждате визията си за бъдещето, даже може да промените посоката на придвижване. 
Лъв През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възобновени, което е извънредно значимо за вас. Не забравяйте да благодарите на колегата си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.
Дева Емоциите ви ще са мощни и объркващи, което на собствен ред ще ви тласне към опасности. Възможни са обрати, по тази причина не бързайте нито да говорите, нито да взимате решения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР