Общото събрание на Факултета по дентална медицина на МУ –

...
Общото събрание на Факултета по дентална медицина на МУ –
Коментари Харесай

В МУ-Пловдив избраха нов декан на Факултета по дентална медицина

Общото заседание на Факултета по дентална медицина на МУ – Пловдив  избра нови органи на ръководство с мандат от 4 години – декан и Факултетен съвет. Новоизбраният декан на факултета е доцент доктор Деян Нейчев, дм, който беше единствен претендент, подал Мандатна стратегия за развиване и ръководство на ФДМ (2022 - 2026) в оповестения законоустановен период. Това оповестиха от образователното заведение.

Кандидатът показа своята визия за превъзмогване на провокациите пред ФДМ посредством постигането на съответни цели в стратегическите сфери на активност, с цел да може Факултетът да се развива и да съумява в изискванията на нападателната конкуренция на просветителния пазар.

С мотото „ Volenti nihil Difficile " (За искащия нищо не е трудно) бяха обрисувани главните вероятности пред ФДМ: усъвършенстване на кадровата политика за опазване и развиване на преподавателския състав в сходство със стратегическите цели на ФДМ; увеличение на приходите от СДО и продължаващото образование посредством потребление на ресурсите на високо-технологичните центрове и катедрите, както и съвместяване на положителните университетски обичаи с нововъведенията в учебно-преподавателския развой.

След скрито гласоподаване доцент Деян Нейчев беше определен с 115 гласа  от 145 дали своят вот делегати на Общото заседание.

Доцент Нейчев е началник на Катедрата по орална хирургия от 2020. Той е ученик на Медицински университет – Пловдив, с добити 2 специалности: „ Обща стоматология " и „ Орална хирургия ", както и магистър по Обществено здраве и здравен мениджмънт.

Академичното управление на Медицински университет – Пловдив изрича поздравления за отличната организация на извършеното Общо заседание към неговия ръководител доцент доктор Силвия Димитрова, дм и пожелава сполучлив и потребен мандат на новия декан на ФДМ и на новия Факултетен съвет.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР