Общо 26 души, качили се зад волана след употреба на

...
Общо 26 души, качили се зад волана след употреба на
Коментари Харесай

Не спират! Пияни и надрусани продължават да шофират

Общо 26 души, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, са открити през миналото денонощие в границите на профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Под въздействието на наркотични субстанции са карали 11 души. 

За денонощие са тествани 8 515 моторни транспортни средства, осъществен е надзор на 10 103 водачи и пасажери. Съставени са 2 025 фиша и 573 акта за административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции, както и ръководство от неправоспособни водачи. 

Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани до 16:00 часа на днешния ден.

Три деца на една, 11 и 15 години бяха ранени снощи при злополука на пътя София - Монтана в старопланинския проход Петрохан. Децата са пътували в автомобил, който е бил ударен от друга кола, чийто водач е дал позитивна проба за приложимост на амфетамини и алкохол.

От ОДМВР в Монтана оповестиха, че сходно произшествие с пийнал и дрогиран водач е второто в прохода Петрохан за последните два месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР