Общинското ръководство на ПП СЕК застава твърдо зад кандидатурата на

...
Общинското ръководство на ПП СЕК застава твърдо зад кандидатурата на
Коментари Харесай

Позиция на почетния председател на ПП Средна европейска класа Георги Манев и общинското й ръководство в Средец

Общинското управление на Политическа партия СЕК застава твърдо зад кандидатурата на инж.Иван Жабов на балотажа в неделя, приканвам нашите членове и симпатизанти по обитаеми места да го подкрепят 

В отговор на вчерашните апели на Изпълнителния комитет на Политическа партия Средна европейска класа в някои медии и фейсбук групи, заявяваме, че на идния балотаж в неделя в община Средец, ние заставаме твърдо зад претендента за кмет инж. Иван Жабов.

Като десен политик аз не мога да застана зад лявата кандидатура като Иван Кичев. Не мога да я поддържам. Още повече, че архивът на Държавна сигурност за следващ път, и по време на тези изори, публично разгласява името му като някогашен сътрудник с псевдонима „ Лале “.

Общинското управление в гр. Средец и аз като почетен ръководител на партията, се разграничаваме от така нареченото „ решение “ на Изпълнителния комитет на Политическа партия СЕК, тъй като е нелегитимно. Извинявам се на всички членове и симпатизанти на Политическа партия СЕК за взетото от мен решение преди две години да предложа и подкрепя избирането на Константин Бачийски за народен водач. Той се интересува само от личната си персона и не се преценява с мнението на структурите, които съм изграждал повече от 13 години.

За егоцентризма му приказват задоволително и безбройните билбордове - само и единствено с лика на Константин Бачийски. Вътрешнопартийните проблеми на Политическа партия СЕК ще ги решим на идния конгрес.



Лично аз, в качеството ми на почетен ръководител, ще желая оставката му като като ръководител на Политическа партия Средна европейска класа. Част от претекстовете за това е и пренареждането на бургаската листа с претендентите за общински съветници от самия него след решението на Изпълнителния комитет, и на първо място извънредно слабите резултати на 29 октомври.

Що се касае до знаците на Политическа партия СЕК: те са патентовани на мое име и претендентът за кмет на община Средец Иван Жабов, който общинската ни конструкция поддържа за втория тур, ще стои на билбордове и други рекламни материали с логото на партията ни до привършване на изборите.

Призоваявам нашите структури по обитаеми места и симпатизантите ни в община Средец да гласоподават за инж. Иван Жабов. Не тъй като няма по-добър от него, а по тази причина че е единственият претендент, с който при тези резултати от първия тур и в Общинския съвет ще можем да си партнираме, с нашата експертна помощ да се опитаме да наваксаме пропуснатото, тъй като дружно можем повече! Ние не желаеме да бъдем съпротива непременно - деструктивна, без да предлага решения.

Всеки може да подлага на критика и да се оплаква, само че в политиката най-важно е това, което може действително да се реализира, даже да бъдеш упрекван за това.

Желая триумф на инж. Иван Жабов и декларирам, че стоим зад кандидатурата му за кмет!

Георги Манев,

Почетен ръководител на Политическа партия Средна европейска класа
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР