Общинският съветник от Реформаторския блок Стефан Марков официално подаде отвод

...
Общинският съветник от Реформаторския блок Стефан Марков официално подаде отвод
Коментари Харесай

Стефан Марков се отказа от номинацията за лидер на ДБГ

Общинският консултант от Реформаторския блок Стефан Марков публично подаде отказ от получената номинация за нов водач на „ Движение България на жителите ” (ДБГ). Това разгласи Марков на формалната си страница във Facebook.

Като претекст той е изтъкнал ангажираността му с проблемите на столицата. 

На 1 октомври Движение " България на жителите " ще организира конгрес. 

„ Във връзка с конгреса на ДБГ идния уикенд, желая са споделя, че през днешния ден подадох публично отказ от получената номинация. Благодаря на тези, които ме послушаха и не ме предложиха, благодаря и на тези, които не ме послушаха, не ме и питаха и ме предложиха. За мен това е оценка за всеотдайната ми работа на обществената служба, която заемам, както и за дейностите, за които съм отговарял в организацията ни.

Благодаря за номинацията! Уверено декларирам, че не ме е боязън да нося отговорност, само че на този стадий от живота си считам, че е по-полезно да се съсредоточвам върху общинската работа, за която бях определен с преференция преди две години. Работа, която е 24/7, тъй като проблемите на жителите и гостите на София са 24/7. Надявам се с напъните си да съумявам да върша тези дребни промени и усъвършенствания, от които имаме потребност в всекидневието си. Желая триумф на останалите претенденти! ”, написа Марков в обществената мрежа.

Стефан Марков бе един от деветте претенденти за правоприемник на партията на Меглена Кунева. Изборът на нов водач на ДБГ ще се стане по време на Четвъртото национално заседание на партията, което ще се организира на 30 септември в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР