Общинският съветник и председател на Патриоти за София в Столичния

...
Общинският съветник и председател на Патриоти за София в Столичния
Коментари Харесай

Контрера нападна и Гардиън заради гей пропагандата в Пловдив

Общинският консултант и ръководител на " Патриоти за София " в Столичния общински съвет Карлос Контрера захапа художествения шеф на фондация " Пловдив 2019 " Светлана Куюмджиева за изложбата " Балкан прайд ".

Според Контрера изявлението на Куюмджиева пред национална телевизия е неуместно, тъй като същата промотирала хомосексуализма, а всичко това ставало и с общински пари.

" За следващ път ставаме очевидци по какъв начин локалната власт в България се занимава да обслужва маргиналната група на едни гей деятели, необятно финансирани от соросовите структури ", написа воеводата.

Той е на мнение, че е неуместно гей галерия да се показва като част от културната стратегия на Пловдив като Европейска столица на културата.

" Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма и неговата обществена апологетика ", написа още Контрера и пита за какво като герберите се явяват на избори не споделят, че ще раздават " благословии и пари за гей пропагадна ". Очевидно било, че замисълът на всичко това е обвързван с издигането на хомосексуализма в фетиш.

" Учуди ме наглостта на въпросния общински служител, който с общите пари гради просвета - в случай че това ни е културата, закривай! Въпросната подстригана госпожа с тип на войнстващ джендър ни убеждава, че културата на Пловдив, разбирайте на България, тъй като Пловдив като европейска столица на културата съставлява България, е в това да издигаме хомосексуализма в сан на културно събитие. Т.е. това, че някой мъж спи с мъже, или някоя жена спи с друга жена, единствено по себе си е културно постижение ", продължава воеводата.

И този проблем бил единствено частица в борбата с войнстващия джендър метод.

Контрера не стопира дотук. Той твърди, че главните инфектирани и разпространители на СПИН са мъжете, правещи секс с мъже. Това не се казвало в обществото и гей средите.

" За похлупак ни се дават някакви причини от левичарския парцал " Гардиън ", който тук в България се издига като някакъв пример, а в действителност съставлява един плосък агитатор на " прогресивни " хрумвания, пръскащ левичарска агитация ", приключва общинският консултант. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР