Oбщинската съветничка и лидер на партия Земеделски народен съюз във

...
Oбщинската съветничка и лидер на партия Земеделски народен съюз във
Коментари Харесай

Убиха общинска съветничка и лидер на партия във Велинград

Oбщинската съветничка и водач на партия " Земеделски национален съюз " във Велинград Екатерина Каферинова е била убита нощес в дома си. Сигналът е бил подаден на тел. 112 в 20:50 ч. в неделя от Минчо Столарски, брат на притежателя на хотел " Двореца " във Велинград Миролюб Столарски, оповестява OFFNews.
 
Една от версиите е, че той е причинителят на убийството: " Когато се подава сигнал, няма гаранции, че подателят е същинската му идентичност. Това са отново първични данни, които би трябвало да се потвърдят ", сподели шефът на полицията в Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков.
 
Към момента няма данни жертвата да е получавала закани. По непотвърдена информация става въпрос за неизяснени финансови връзки.
 
Екатерина Каферинова е на възраст към 72-73 години. Тя е добре позната във Велинград около политическата си активност на аграрни водач отпреди 20-ина години и няколко мандата като общински консултант от ЗНС. Преди години беше пресрещната на улицата от мъже с качулки и пребита, против нея имаше и опит за нападение посредством сложено взривно устройство. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР