Общинската администрация във Видин обяви конкурс за началник на отдела

...
Общинската администрация във Видин обяви конкурс за началник на отдела
Коментари Харесай

Търсят чиновник да контролира и опазва обществения ред във Видин

Общинската администрация във Видин разгласи конкурс за шеф на отдела за „ Контрол и запазване на публичния ред “, научи BulNews.bg.
В отговорностите на началника влиза управление, съгласуване и управление на отдела, като точно той носи отговорност за осъществяването на функционалностите му. Началникът дефинира съответните задания на чиновниците, съгласно одобрени длъжностни характерности. Разпределя за инспекция постъпили тъжби и сигнали от жители на подчинените му и следи за съблюдаване на периодите.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с III младши сан и най-малко 4 години професионален опит. Необходимите спомагателни умения и квалификации за позицията са компютърна просветеност, управническа подготвеност и познаване на нормативната база, регламентираща активността.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като той зависи от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – на практика изпит и изявление. Мераклиите би трябвало да показват и защитят идея за стратегическо ръководство на тематика „ Управление и организация на активността на отдел „ Контрол и запазване на публичния ред “.
Срокът за подаване на документи е до 2 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР