Oбщина Враца обяви конкурс за трима социални работници, научи BulNews.bg.

...
Oбщина Враца обяви конкурс за трима социални работници, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Община Враца търси трима социални работници

Oбщина Враца разгласи конкурс за трима обществени служащи, научи BulNews.bg. Позициите са по план „ Приеми ме “ на организацията по обществено подкрепяне.
Проектът се реализира на територията на общините Враца, Криводол, Мездра, Мизия и Роман. Целта на работата на обществените служащи е да развиват и усъвършенстват обществената услуга „ Приемна грижа”. Те би трябвало да работят директно с приемни фамилии и настанените при тях деца и да сътрудничат с други институции и организации по въпроси, свързани със приемна грижа и протекция на детето.
Основните задължени на чиновниците са да набират претенденти за приемни фамилии, да ги следят, поддържат и съветват. Социалните служащи създават проекти за грижа на приемните деца и да изготвят отчети. Ежемесечно се наблюдава развиването на дете, настанено в приемно семейство, и удовлетворяването на неговите характерни потребности.
Изискванията за заемане на длъжността са приблизително обучение, като всяка по-висока степен е преимущество. Кандидатите би трябвало да имат професионална подготовка в областта на филантропичните действия и опит в действия по протекция на детето или в областта на обществените услуги. Опитът при осъществяване на планове е преимущество.
Бъдещите обществени служащи би трябвало да умеят да работят независимо и в екип, да са компютърно грамотни, да могат да възнамеряват, да са отзивчиви и инициативни. Те би трябвало да оферират решения на зародили проблеми, да са справедливи в преценката си и да познават законовата рамка.
Документи за присъединяване в състезанието се подават в постройката на община Враца в „ Център за административно обслужване” – гише „ Общо деловодство” до 17 часа на 19.02.2018 година Одобрените по документи претенденти ще бъдат поканени на изявление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР