Община Враца купува оборудване за преодоляване на кризисни ситуации и

...
Община Враца купува оборудване за преодоляване на кризисни ситуации и
Коментари Харесай

Община Враца купува техника за справяне с бедствия за над 4 милиона лева

Община Враца купува съоръжение за превъзмогване на спешни обстановки и бедствия във Враца.
Обществената поръчка е оповестена на уеб страницата на общината.Тя е за закупуване на един репатриращ автомобил за аварирали тежкотоварни камиони, високо пристъпен пикап, избавителен механически автомобил, снегопочистващ автомобил с разпръскващ модул, лодка RIB с транспортен колесар и кола за спешна помощ с ковьоз за превозване на новородени. От община търсят още и 10 транспортни респиратори за командна и асистирана вентилация с кислородни бутилки за санитарни коли и толкоз многофункционални апарата за ЕКГ, дефибрилация и мониторинг на незабавен пациент, като би трябвало да имат опция за транспорт на всички витални параметри в действително време. В публичната поръчка е включен и профилирана автомобил за превозване на кръвни артикули и човешки органи за трансплантация с разпръскващ модул.
Стойността на оповестената социална поръчка е 4 403 529.34 лв. без Данък добавена стойност. Сред изискванията за участниците е това да имат годно позволение за търговия на едро с медицински произведения, издадено по реда на Закона за медицинските произведения.
Срокът за кандидатсване е 13 септември до 17 часа, а офертите на претендентите ще бъдат отворени на 14 септември в конферентната зала на общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР