Община Стара Загора съвместно с Българския футболен съюз организират безплатни

...
Община Стара Загора съвместно с Българския футболен съюз организират безплатни
Коментари Харесай

„Безплатни тренировки“ по футбол за ученици в Стара Загора

Община Стара Загора взаимно с Българския футболен съюз провеждат безвъзмездни тренировки по футбол за деца от 2 до 4 клас. В тях могат да се включат девойки и момчета от Стара Загора, които желаят да спортуват и имат отношение към футбола. Програмата на БФС „ Хайде да ритаме “ цели да предизвиква спорта, дисциплината и здравословният метод на живот. Разработена за всички деца от тази възрастова група. Не е фокусирана върху съответна група със характерни умения. Допринася за прочувственото и обществено развиване, любовта към спорта и играта.

„ Децата и младежите са групата от популацията, към която са съсредоточени най-вече старания на управлението на Община Стара Загора, с цел да бъдат стимулирани да спортуват, да се разсъни у тях интерес към спорта и да стане част от тяхното всекидневие и метод на живот. Паралелно с развиването на спорта би трябвало да се усъвършенства ценностната система на обществото, да се разпространява здравословния метод на живот, което неизбежно ще докара до увеличение на смисъла на спорта за стопанската система и грижата за околната среда “, изясни отрасловият зам.-кмет Красимира Чахова. Тя добави, че Стара Загора е град, който има обичаи в развиването на спорта, както и в развиването на футбола. Ръководството на Община Стара Загора работи, с цел да усъвършенства спортната инфраструктура. Затова нарастват и вложенията, които намират поддръжка от Министерството на младежта и спорта, както и от разнообразни неправителствени организации.

Тренировките ще стартират на 16 март и ще се организират всеки вторник и четвъртък от 18:00 до 19:00 часа на изкуствения терен до " Централна поща ". Заниманията ще се водят от треньора Веселин Пенев, който има 17-годишен опит в професионалния футбол. Юноша е на ПФК „ Берое “ Стара Загора и с мъжкия тим на зелено- белите е притежател на  Купа и Суперкупа на България.

Всички искащи могат да се запишат онлайн попълвайки регистрационната форма на следния адрес:  https://haidedaritame.com/

Крайният период за записване е до 31 март. „ Безплатни тренировки “ съдържа 6 тематики, а всяка подготовка ще е с дълготрайност 60 мин., а цялата стратегия ще продължи 3 месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР