Образуваното наказателно производство за канабиса, открит в тревните площи в

...
Образуваното наказателно производство за канабиса, открит в тревните площи в
Коментари Харесай

Наказателното производство за канабиса в тревните площи в центъра на Смолян е спряно


Образуваното наказателно произвеждане за канабиса, открит в тревните площи в центъра на Смолян е спряно, съгласно информация от Районната прокуратура. 

Спирането е поискано от проверяващите, откакто остава неразкрит причинителят на закононарушението, за което се планува затвор от 2 до 5 години. Съгласно прокурорското разпореждане ще продължи издирването на засадилия 72 стръка конопени насаждения.

Канабисът бе открит през юни в тревните площи пред някогашния хотел „ Смолян “, на стотина метра от постройките на Общинската и Областната администрации. Иззетите от полицията растения от рода на конопа са с общо тегло 289 грама, а височината на стръковете доближава 54 сантиметра. При полицейската инспекция се откри, че наркотичните растения са отмерено ситуирани по цялата дължина на тревните площи до тротоара. Спряното досъдебно произвеждане е за засаждане и развъждане на  високорискови наркотични субстанции. Извършената физико-химическа експертиза е открила марихуана с нето тегло 54 грама и 2 % наличие на деен съставен елемент тетраканабинол. Засадените наркотични растения се правят оценка на обща стойност 324 лв.. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР