Обратното броене до началото на Волейболната лига на нациите приключи!

...
Обратното броене до началото на Волейболната лига на нациите приключи!
Коментари Харесай

Обратното броене приключи: Започва Волейболната лига на нациите!

Обратното преброяване до началото на Волейболната лига на нациите завърши! От през днешния ден до 8-и юли погледите на почитатели и публицисти ще бъдат ориентирани към дебютното издание на най-новия план на ФИВБ. Общо 32 тима при мъжете и дамите ще си оспорват трофеите, а по време на конкуренцията ще се изиграят забележителните 260 мача. Домакини на обособените шампионати ще бъдат 21 страни по целия свят.

Сред тях несъмнено е и България, която ще одобри не еднa, а цели две групи при мъжете. Началото на дуелите ще бъде поставено през днешния ден в китайския град Нинбо, където един против различен излизат Белгия и Република Корея в историческия първи мач от програмата при дамите. Именно в Нинбо ще стартира присъединяване си и мъжкият народен тим по волейбол. Това ще се случи на 25-и май, когато състезателите водени от селекционера Пламен Константинов излизат против домакина Китай.

 17.06.11. FIVB WL Varna - 492

Останалите противници на „ Българските Лъвове “ там са Аржентина и Съединени американски щати. Във втората седмица от конкуренцията, сред 1-и и 3-и юни, конфликтите ще се пренесат в столичната „ Арена Армеец “. Там националите ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия.

Зрелището е обезпечено, а билети за дуелите може да намерите в мрежата на Eventim и онлайн тук.

 17.06.11. FIVB WL Varna - 471

От 15-и до 17-и юни най-горещо ще бъде във Варна. В зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта емблематичните почитатели в морската ни столица ще могат още веднъж да потвърдят безрезервната си поддръжка към волейболистите ни в дуелите с олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.

Пропуски за срещите може да си закупите тук.

За заключителните конфликти от конкуренцията ще се класират най-хубавите 6 тима. Финалите при дамите ще се проведат в Нандзин, Китай, от 27-и юни до 1-и юли, а хазаин на тези при мъжете ще бъде френският град Лил от 4-и до 8-и юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР