Обмислят се изключителни мерки за защита на самоличността на авторите

...
Обмислят се изключителни мерки за защита на самоличността на авторите
Коментари Харесай

Обмислят екстремни мерки за защита на разобличителите на Тръмп

Обмислят се изключителни ограничения за отбрана на самоличността на създателите на сигналите против президента Доналд Тръмп, свързани с следствието за импийчмънт, съобщи CNN.

Комисията по разузнаването към Камарата на представителите и юристите на разобличителите разискват отбраната на тяхната идентичност и на фона на засилващите се опасения за тяхната сигурност, настояват няколко източника, осведомени с процедурата.

Все още не е ясно по кое време двамата разобличители ще приказват пред комисията. Водят се договаряния по няколко разновидността, с цел да се предотврати разкриването разкриването на тяхната идентичност или приключването на информация за тях в пресата.

Сред изключителните ограничения за сигурност, които се разискват, е чуването да се организира на неназовано място отвън Конгреса, ограничение на броя на присъстващите лица, смяна на гласовете и скриване на лицата на разобличителите.

Новината за рисковите ограничения за сигурност идва след настояванията от страна на Тръмп да узнае самоличността на жалбоподателя, чийто сигнал стана причина за процедурата по импийчмънт и намеците. Той го назова разузнавач и насочи заплашителни подмятания, че в минали времена са се справяли с такива хора " по различен метод ".

По-рано американските медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и обвързването на американска помощ за Киев с даване на компромат против Байдън. Впоследствие Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.

По-късно стана ясно, че втори осведомител е решил да свидетелства за диалога сред Тръмп и президента на Украйна Володимир Зеленски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР