Областният управител на Русе давал конструктивни предложения за развитието на

...
Областният управител на Русе давал конструктивни предложения за развитието на
Коментари Харесай

Анатоли Станев бе удостоен с плакет за заслуги към Сливо поле

Областният шеф на Русе давал градивни оферти за развиването на Сливо поле

Областният шеф на Русе Анатоли Станев бе почетен с почетна грамота и плакет от кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов за особени заслуги към локалната власт. Отличието се дава в навечерието на 110-ата годишнина от основаването на общината и във връзка 20 години от оповестяването на Сливо поле за град.

Валентин Атанасов означи, че е признателен за съвършената връзка със Станев, който неведнъж е съдействал за справяне с разнообразни обстановки и е съдействал за развиването на общината.

„ Областният шеф Анатоли Станев постоянно е давал градивни оферти за развиването на Сливо поле. Благодаря му за професионализма и всеотдайността “, сподели Атанасов. От своя страна Станев показа, че е убеден, че от управлението на Общината ще продължат да бъдат покрай хората, помагайки им в ежедневните провокациите, пред които са изправени.

„ Считам, че локалната власт би трябвало да работи с жителите непрекъснато и да им покаже, че в действителност всеки човек може да разчита на нея. Гарантирам безапелационната си поддръжка, както и тази на ръководения от мен екип “, съобщи още Станев.

С плакети бяха удостоени още всички общински съветници и кметове от общината, както и представители на бизнеса, а също и ректорът на Русенския университет учен Христо Белоев, с помощта на който в обитаемоте места от община Сливо поле са осъществени голям брой планове.

По-рано денем регионалният шеф сервира и цветя и пред Паметника на починалите в Балканската, Първата и Втората международни войни. Припомняме, че монументът бе открит през 2001 година и на него са изписани шестнайсет имена на починали в името на родината. Състоя се и гала по тържествено издигане знамето на Община Сливо поле.

Същевременно някогашната учителка Веска Узунова бе определена за първия и единствен все още почетен жител на Общината.

Празненствата по случай празника на Общината ще продължат до неделя в това число.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР