Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев се завърна

...
Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев се завърна
Коментари Харесай

Областният управител на Пловдив укрепи сътрудничеството ни с Валенсия

Областният шеф на Пловдив доктор инж. Илия Зюмбилев се завърна от своето сполучливо посещаване в Испания, ориентирано към задълбочаване на икономическите и културни връзки сред Аликанте и Пловдив.
Прочетете още
Д-р Зюмбилев, дружно с делегация от 42 представители на локалните управляващи и общинска администрация, бе поканен в провинция Аликанте с поддръжката на Българския стопански конгрес. Целта на срещите беше да се обсъдят благоприятни условия за съдействие в области като инфраструктура, ръководство на индустриални зони и бизнес паркове, както и въпроси свързани с екологичната резистентност.

Срещата с ръководителя на Съвета на провинция Аликанте Антонио Перес се означи с продуктивни диалози и изразена взаимна поддръжка за в допълнение развиване на връзките сред България и Испания. И двете страни показаха интерес за създаване на по-тясно съдействие и бъдещи взаимни проекти.

Областният шеф инж. доктор Илия Зюмбилев насочи публична покана към Перес да посети града на тепетата, който удостовери, че още тази година на драго сърце ще върне визитацията, което ще съставлява значима стъпка напред в нашите дипломатически връзки.

Срещата в Аликанте съответствува с 20-годишнината от участието на България в НАТО, което акцентира смисъла на солидарността и взаимопомощта сред нашите страни.

“Горди сме да представяме нашата област като водещ център на икономическото развиване в България и сме уверени в капацитета на съдействието сред районите за основаване на изгоди за общностите ни. Следващите стъпки от взаимната активност сред двете страни ще бъдат ориентирани към съответни и на практика начинания, които да продължат да укрепват нашите връзки и да допринесат за устойчивото развиване на двете страни общности ”, показа инж. Зюмбилев.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР