областният управител на Хасково Минко Ангелов е подал оставка, съобщи

...
областният управител на Хасково Минко Ангелов е подал оставка, съобщи
Коментари Харесай

Областният на Хасково подаде оставка заради разследване за корупция

областният шеф на Хасково Минко Ангелов е подал оставка, заяви през днешния ден в парламента служебният министър председател Гълъб Донев в отговор на запитване от хасковския народен представител от Българска социалистическа партия и заместник-председател на антикорупционната комисия Смиляна Нитова. Причината е, че против него е почнала инспекция от прокуратура, ДАНС и Министерство на вътрешните работи.

Минко Ангелов удостовери пред че е в отпуск и е подал оставката си, тъй като по неговите думи това претендирал новият морал. В момента краткотрайно изпълняващ длъжността регионален шеф е Мартин Узунов.

Ангелов съобщи, че е сигурен в себе си и отхвърли да е взел участие в контрабандни канали. Той добави, че е очаквал тази офанзива, откакто е подал сигнал против нелегално строителство на 18 дка паркинг до Капитан Андреево. „ Целта не е Минко Ангелов, а Румен Радев. Засегнахме съществени финансови ползи на Капитан Андреево – лабораторията, златния мочур, пункта за отмора “, сподели той.

Очаква следствието да завърши до края на седмицата с отчет. Ангелов е 100% сигурен в невинността си и добави, че 33 година се е занимавал с почтен бизнес и не е разчитал на държавни средства.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР