Областният управител на Габрово Кристина Сидорова е подала своята оставка

...
Областният управител на Габрово Кристина Сидорова е подала своята оставка
Коментари Харесай

Областният управител на Габрово Кристина Сидорова подаде оставка

Областният шеф на Габрово Кристина Сидорова е подала своята оставка със заявление до Министерски съвет на Република България, оповестиха от администрацията.

Като главен претекст Сидорова показва, че е изпълнила уговорките си към служебното държавно управление с министър председател Гълъб Донев. “Ролята на регионалния шеф е да привежда на районно равнище държавната политика.

Моите възгледи за п олитика и правилата ми не ми разрешават да продължа да заемам поста с актуалното държавно управление “, сподели за Сидорова. Тя изразява своята признателност към всички институции, представители на локалната власт, неправителствени организации, представители на бизнеса, медиите и на екипа на Областна администрация за положителното съдействие.

“Още с встъпването си в служба дадох заричане да работя за развиването на нашата област, само че това би било невероятно без вашия принос. През миналите 10 месеца не изневерих на правилата си и на дадената дума.

Вярвам, че поставихме началото на дълготрайни партньорства и планове, които ще допринесат за напредъка на района “,  каза още Сидорова.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР