Областна администрация – Пловдив откри горещ телефон за координация на

...
Областна администрация – Пловдив откри горещ телефон за координация на
Коментари Харесай

Областна администрация – Пловдив откри горещ телефон за координация на доброволците за Карлово

Областна администрация – Пловдив откри парещ телефон за съгласуваност на доброволците и компаниите, които желаят да се включат в почистването и възобновяване на най-пострадалите обитаеми места от наводненията, заяви регионалният шеф Ангел Стоев.

Номерът е 0879 182 250 ище работи непрекъснато. Той ще бъде оповестен на уеб страницата на регионална администрация и Община Карлово.

„ Благодарим на хората от цялата страна, които през последните дни помагаха на потърпевшите семейства. Във почистването на домовете се включиха повече от 1000 души. Очакваме стотици хора да се включат и през двата почивни дни, по тази причина е належащо да създадем дейно систематизиране по обитаемоте места “, разяснява регионалният шеф.

В момента има потребност от помощ в Богдан, Каравелово и Слатина, нужна е освен от работна ръка, само че и дребна техника, която да може да се употребява в почистването на дворовете като багери вид „ бобкат “ и ръчни колички. Има потребност и от лопати и кофи.

„ Моля ви, преди да тръгнете към обитаемоте места, да се обадите на телефона и да получите ориентиране след наша съгласуваност с Община Карлово “, прикани Ангел Стоев.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР