Обитателят на президентството Румен Радев и наставничката му на Козяк

...
Обитателят на президентството Румен Радев и наставничката му на Козяк
Коментари Харесай

Румен Радев и Херо Мустафа в ужас - Коцето от “Възраждане” набира сила, отвява Просто Киро

Обитателят на президентството Румен Радев и наставничката му на " Козяк " 16 Херо Мустафа са изпаднали в див смут поради бързия растеж на доверието към националиста Костадин Костадинов и партията му " Възраждане ", които на парламентарните избори на 14 ноември съумяха да влязат в Народното събрание.

Една от аргументите Костадин Кистадинов да качва шеметно рейтинг е пагубният неуспех на протежетата на Радев и Мустафа Кирил Петков и Асен Василев още щом поеха ръководството на страната. Само за две-три седмици стана ясно, че от предизборните им обещания няма и диря.

Повишаването на пенсиите се оказа понижаване. Главоломните цени на енергоизточниците удариха смъртоносно бизнеса и провокираха галопираща инфлация. Вихрещата се пандемия на ковид с разновидността Омикрон покосява от ден на ден хора, а след двете служебни държавни управления на Радев, и постоянното на " Просто Киро " не може да овладее здравната рецесия.
свързани новини61288преди 22 часа27191преди 47 минути
Костадинов обаче натрупа най-вече дивиденти от антиваксърските си настроения с страната с минимален брой имунизирани в Европейски Съюз и с една от най-високите смъртности в света. Както и от уклончивата позиция на новите български управляващи и неконтролираните изказвания на " Просто Киро " по отношение на българската позиция за участието на Северна Македония в Европейски Съюз.

Според анализите на социолози, които сега заобикалят да мерят настройките на гласоподавателите, " Възраждане ", която влезе в 47-о Народно заседание с 4,86%, към този момент е повишила резултата си на 10-12%. Наблюдателите не изключват, че при възможни скорошни парламентарни избори гласоподавателите, които предходната година притичваха от избавител на избавител вид Слави Трифонов и неговата Има Такъв Народ и последно гласоподаваха за Кирил Петков и Асен Василев и тяхната неидентифицирана Политическа партия, този път ще се пренасочат точно към Костадинов и " Възраждане ".
свързани новини62823на 31.12.2021
Това хвърля в смут американската посланичка Херо Мустафа, чиито сюжети се осъществят от персоналните й избраници в лицето на двамата харвардски аферисти. Първите им стъпки във властта обаче демонстрираха, че те са ужасно надценени и стремително се сринаха в очите на българите. А това освен ще осуети проектите на Мустафа, само че ще значи персонално дискредитиране и на самата нея пред новата американска администрация поради кадровия й неуспех.

В същото безрадостно състояние е и Румен Радев, защото след борбата му за нулирането на Българска социалистическа партия и бързият срив на Петков и Василев, на които той бабува за овластяването им, ще го остави без каквато и да било политическа поддръжка от стана на мощна политическа мощ, която освен това да е и ръководеща. А на всичкото от горната страна неуспехът на протежетата му написа точки в интерес на ГЕРБ при съставянето на последващо държавно управление, когато и " Възраждане " на Костадинов към този момент ще е незаобиколим фактор.

Уплахата на политическите родители на Петков, Василев и тяхното държавно управление е чудовищна и поради обстоятелството, че на сцената мощно излиза националистическа партия, която има от кое място да загребва гласоподаватели след разпада на патриотите на Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров, само че слага на карта репутацията на България пред авро-атлантическите й сътрудници. И тъй като Костя Копейкин е наяве проруски насочен, и тъй като настъпателното му държание доста се разграничава от пируетите на досегашните " обединени патриоти ".

Такива бели мъчно се поправят и замитат под килима, което е и повода за суматохата на Румен Радев и Херо Мустафа.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР