Обилните валежи на територията на Община Бургас са причина за

...
Обилните валежи на територията на Община Бургас са причина за
Коментари Харесай

Обилните валежи в Бургаско са причина за скъсаната дига на река Факийска

Обилните превалявания на територията на Община Бургас са причина за скъсаната дига на река Факийска. Водите вместо да се заустят в язовира "Мандра ", където реката се влива, са попаднали в отводнителната система на село Димчево. Вследствие на това са заляти аграрни земи и дворове на къщи. Информацията е на сдружението "Напоителни системи "- Бургас.

Пътят сред селата Димчево и Присад продължава да е затворен, показаха от полицията в Бургас. От там молиха водачите на моторни транспортни средства да съблюдават рестриктивните мерки, поради създалата се конюнктура.

По-рано през днешния ден е бил санкциониран лидер на товарен микробус, транспортьор 11 пасажери. Той е не е спазил рестриктивните мерки, навлязъл е в неотекла се водна повърхност край разклона за село Дебелт и е аварирал на мястото. Микробусът е бил изтеглен от чиновници на

"Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Установено е, че микробусът е бил спрян от полицейски патрул, като на лидера е обяснено, че главния път е затворен и му е указан обходен маршрут. 61- годишният водач обаче не се е съобразил с полицейските инструкции. Същият е глобен поради прекосяване през неразрешения сектор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР