Обикновено собствениците на автомобили внимателно избират място за паркиране през

...
Обикновено собствениците на автомобили внимателно избират място за паркиране през
Коментари Харесай

Крадци разкостиха БМВ само за няколко часа!

Обикновено притежателите на коли деликатно избират място за паркиране през нощта, като концепцията е да ги предпазят от похищения. В случая обаче това очевидно не е свършило работа, а и нарушителите са употребявали ексцентричен метод – вместо да завлечен кола, те са я разглобили на място и са откраднали огромна част от детайлите

Инцидентът е станал в град Хилден (Германия) през миналия уикенд. 22-годишният собственик на седана BMW 3-Series оставил колата през нощта на улицата, а на сутринта инцидентни минувачи я открили обезкостена и уведомили полицията.

Факт е, че е съвсем невероятно да се разпознае марката и модела на автомобила. Крадците са извадили цялата предна част, в това число ризница, фарове, калници, похлупак и няколко елементи от двигателния отсек. Предният панел също е завлечен дружно със сензорния екран на мултимедийната система и цифровата  " приборен “ панел. Откраднати са още кормилото, скоростния лост и централната подпора, както и няколко детайла на тапицерията на вратите, съобщи " Automedia ".

Съдейки по детайлите, останали в купето, може да се допусна, че пострадалият автомобил е от шеста генерация от 3-Series (F30), произведена сред 2012 и 2018 година Застрахователите са оценили вредите на 20 000 евро, само че за притежателя май ще е по-добре да си купи нова кола, в сравнение с да се пробва да поправи тази.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР