Ботев (Пловдив) организира специална изненада за всички фенове, които ще

...
Ботев (Пловдив) организира специална изненада за всички фенове, които ще
Коментари Харесай

Фенове на Ботев ще могат да се снимат с Купата преди мача с Арда

Ботев (Пловдив) провежда специфична изненада за всички почитатели, които ще посетят финалния мач за сезона. В понеделник, 27 май, от 20:00 часа „ канарчетата “ одобряват Арда, а това е и последният дуел в шампионата за сезон 23/24. 
Прочетете още
По тази причина от клуба са приготвили специфична стратегия преди и по време на дуела. Една от огромните изненади е обвързвана с това, че всеки последовател, който посети почитател зоната преди мача, ще може да се снима със извоюваната Купа на България. 

Срещата с Арда ще бъде по-специална и по още няколко аргументи. Присъстващите по трибуните ще имат шанса да изпратят уместно една от легендите на Ботев – Лъчезар Балтанов. Халфът ще изиграе последния си мач за първия отбор, като от идващия сезон ще е играещ помощник-треньор в дублиращия тим на „ канарчетата “.

Ето и цялостна стратегия на всички интензивности във почитател зоната преди мача с Арда:
10:00 ч. – почитател магазин;14:00 ч. – билетна каса;18:00 ч. – паркинг;18:30 – 19:30 ч. – фотоси с Купата на България; 18:30 ч. – аниматори и атракциони;18:30 ч. – отварят вратите на стадиона; 20:00 ч. – начално на мача против Арда. 
Ботев изпраща сполучлив сезон, откакто съумя да грабне Купата на България и по този начин се класира и за Лига Европа. В трагичния край, игран на 15 май, „ жълто-черните “ победиха Лудогорец с 3:2, с цел да завоюват общо 4-тата си Купа на страната в своята история. 

Призоваваме всички почитатели да дойдат на стадиона в понеделник, с цел да изпратите уместно именития Лъчезар Балтанов, да се снимате със извоюваната Купа на България, а и дружно да затворим сполучливия сезон 23/24, пишат от Ботев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР