Обикновено, когато пържим месо, картофи, риба, кюфтета и всякакви други

...
Обикновено, когато пържим месо, картофи, риба, кюфтета и всякакви други
Коментари Харесай

Направете това и НИКОГА няма да усетите неприятна миризма по време на пържене

Обикновено, когато пържим месо, картофи, риба, кюфтета и всевъзможни други храни, сме привикнали да пускаме аспиратора. В противоположен случай рискуваме миризмата да попие в пердетата, покривките и останалия текстил и дълго време да е част от помещението.

Ако обаче нямате аспиратор в кухненското помещение, това би било сериозен проблем. Не се отчайвайте, тъй като ние имаме добра вест за вас. Ще ви споделим няколко трика, с помощта на които няма да позволите на миризмите да ви тормозят и да припомнят дни наред какво сте готвили.
Трикове за попречване на миризмите от пържене • Трик с морков  Как да пържим месо и най-после тиганът и котлоните да останат чисти? ТРИК, който всяка стопанка би трябвало да научи Как да пържим месо и най-после тиганът и котлоните да останат чисти? ТРИК, който всяка стопанка би трябвало да научи
С този трик домакините ще могат да си спестят не малко време в кухнята. Не става въпрос само за време, което сме привикнали да отде...

Ако желаете да предотвратите миризмите от пържене, поставете няколко кръгчета моркови в нагорещеното олио. Това ще му помогне да не изгаря и няма да се усеща неприятна и тежка миризма.

• Трик с бира и лимон
Този трик е в действителност сполучлив. Когато подготвяте месото за пържене, прибавете към него бира и малко лимонен сок. Не забравяйте и няколко капки мляко. Така ще има по-малко холестерол и няма да се усети типичната миризма.
• Премахнете непотребната панировка
Винаги, когато панирате месо и го подготвяте за пържене, не забравяйте да премахнете от него непотребната панировка. Така тя няма да се рони в тигана, да обгаря и да бъде провинен за миризмите, които усещате по време на пържене и по-късно.
 Сложете този зарзават в тигана и къщата ви няма да се умирише на пържено Сложете този зарзават в тигана и къщата ви няма да се умирише на пържено
Знаете, че когато пържим месо, картофки, тиквички или каквото и да е било друго, то няколко часа по-късно се постанова да проветряваме це...

Възползвайте се от тези простички трикове и си спестете едно дълготрайно проветряване, което от време на време лишава дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР